Alapítás

A COOLPEX R.O. SYSTEMS GROUP CO., LTD. (Taiwan) az 1990-es évek elejétől kezdve vezető szerepet játszik a kiváló minőségű fordított ozmózis berendezések gyártásában. Mivel több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek mind a gyártás, mind az egész világra kiterjedő export területén, a legversenyképesebb termékskálát fejlesztették ki. A kiváló minőségre való állandó törekvésüknek és a gondos, magas színvonalú minőségellenőrzésüknek köszönhetően, nemcsak versenytársaikat előzik meg a piacon, hanem elismertséget vívtak ki saját szakterületükön belül.

Nemzetközi marketing

Az elmúlt évtizedben több, mint 1.000.000 fordított ozmózis technológiával működő víztisztító berendezést értékesített a cég ügyfelei részére. Nagyon büszkék arra, hogy kiváló minőségű termékeiket számos országba exportálják; többek között Észak-Amerikába (USA, Kanada), Európába (Németország, Spanyolország, Lengyelország, Oroszország, Litvánia, Lettország, Törökország, Ciprus, valamint 2005-től Magyarország is!) Ázsiába (Szingapúr, India, Thaiföld, Vietnám, Indonézia, Banglades), Afrikába (Egyiptom, Dél-Afrika) és Közel-Keleti országba (Szaud-Arábia, Jordánia, Irán, Szíria, Kuvait, Libanon, Izrael).

Célok

A céljuk az, hogy a fordított ozmózis technológiával működő berendezések, szűrőházak és szűrőbetétek széles skáláját tudják kínálni, mind háztartásoknak, mind kereskedelmi egységeknek, mind pedig ipari felhasználásra. Ezt úgy kívánják elérni, hogy ügyfeleiknek biztonságos, költségtakarékos víztisztító berendezéseket kínálnak, melyek megjelenésükben is kivételesek. Mindez ügyfeleik üzleti tevékenységének növekedését segíti elő és azt, hogy azok is vezető pozíciót érjenek el a piacon.

No.181, Jiangong St., East District, Taichung City 40150, Taiwan
Web site: http://www.coolpex.com.tw/


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök